Toplantı Gündem ve Tutanakları
2021 YILI TOPLANTI TUTANAKLARI04.01.2021 Tarihli; Görevlendirmeler; Branş Katılımları; Kulüp Faaliyetleri ve Yönergesi; İş Tanımları
25.01.2021 Tarihli; Su Depolarının Temizliği, Talep ile Birim İçi Komisyon Görevleri
03.02.2021 Tarihli; Yemek Hizmetlerinin Başlaması, Web Sayfası Beslenme Biriminin Güncellenmesi
10.02.2021 Tarihli; Kronik Rahatsızlığı Olanlar (Diyabet ve Çölyak Hastası) İçin Özel Menü Planlaması
15.02.2021 Tarihli; Kampüslerdeki Yemekhanelerin Temizliği
17.02.2021 Tarihli; Yemek Hizmeti İhalesi Teknik Şartnamesinin Hazırlanması, Dokümanın ve Dosyanın Sunumu,
24.02.2021 Tarihli; Şartnameye göre 7 çeşit seçmeli yemeğin pandemi sürecinde 4 çeşit olarak verilmesi
01.03.2021 Tarihli Yemekhanelerin kontrol ve denetimi ile TSE Belgesi çalışmaları
04.03.2021 Tarihli; TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi için Kutlubey Mutfağında Yapılacaklar
08.03.2021 Tarihli; Kantinlerin durum değerlendirmesi; elektrik ve yakıt bedelleri; Yaşam Merkezi ile ilgili değerlendirmeler
10.03.2021 Tarihli; TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi
Birim Kalite Komisyonu Toplantısı 2021-01 (08.02.2021)
Birim Kalite Komisyonu Toplantısı 2021-02 (17.05.2021)
Birim Kalite Komisyonu Toplantısı 2021-03 (15.09.2021)
Birim Kalite Komisyonu Toplantısı 2021-04 (20.12.2021)
İş Takvimi-2021