Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları

Öğrencilerimizin 2547 sayılı Kanunun 46. Maddesine göre, kişisel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda; okul dönemlerindeki boş zamanlarını değerlendirerek iş kazası ve meslek hastalıkları riskine karşı sosyal güvence altında çalışmalarını sağlamak, kişiliklerini ve becerilerini geliştirmek, iş disiplini edinmiş, üretken bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, diğer taraftan da öğrenim giderlerini karşılamaya çalışan öğrencilerimizin aylık gelirlerine katkıda bulunmalarını sağlama amacı güden bir program olan Kısmi Zamanlı Öğrenci başvuruları 23 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayıp 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 23.59’da sona erecektir.

Başvurular online olarak yapılacaktır.Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin başvuru formunu doldurarak istenen belgeleri eksiksiz yüklemeleri gerekmekte olup kontenjan listesinde yer alan Üniversitemiz birimlerinden yalnızca birine müracaat edebileceklerdir.

Online başvuru formu için tıklayınız.

Kontenjan listesi için tıklayınız.