LÖSEV Fayda Kulübünün "Farkındalık Yürüyüşü"

Bartın Üniversitesi “LÖSEV Fayda Kulübü” Amasra'da “Farkındalık Yürüyüşü”nü gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Eslem KARACALAR “Amasra halkından olumlu dönüşler aldık. Bizleri alkışlarla karışladılar. Kulübümüze ve LÖSEV’e destek veren tüm gönüllülerimize ve Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyine sonsuz teşekkürler.”

Kulüp Başkan Yardımcısı Ebru GÜVEN “Lösemi tedavisi gören bir çocuğumuz ile karşılaşıp kulüp başkanımızın da bu süreci geçirdiğini ve atlattığını onun da  şimdi kardeşlerine umut olmak için destek verdiğini anlattı, onun da iyileşeceğini büyüyüp güzel yerlere gelebileceğini hayatının normale dönebileceğini anlatıp” umut oldu.

Daha sonrasında canlı müzik eşliğinde eğlenilerek farkındalık yaratıldı. Çok FAYDALI bir etkinlik oldu.

Gönüllülerimizle daha güçlüyüz.

• Öğrenci Konseyi Üyeleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele/2022 Yılı Faaliyet Planı

• Binlerce kişi BARÜFEST’22’de hem eğlendi hem öğrendi

• LÖSEV Fayda Kulübünün "Farkındalık Yürüyüşü"

• İstişare ve Değerlendirme Toplantısı (17 Mart 2022)

• Bartın Üniversitesi, Görsel Sanatlar Kulübü etkinlikleri kapsamında sanatçı Karl Talip Kara ile gerçekleştirilen "Geleneksel sanatları yaşatmak için çağdaşlaştırmak gerekir" konulu söyleşi ulusal basında haber oldu.

• 2019 Yılı Mezuniyet Töreni Üniversitemizde Büyük Coşkuyla Kutlandı.

• 2019 Yılı Nevruz Bayramı Etkinlikleri Üniversitemiz Kutlubey Yazıcılar Yerleşkesinde yapılmıştır.

• Bartın Üniversitesi İdari Personel Yemekhanesi Yenilendi

• 2018 - 2019 Akademik Yılı Açılış Töreni